Vision

Klicka här - kontaktuppgifter ProSign har visionen om att vara kundens förstaval inom projektledning & konstruktion med geografisk täckning för Europa, genom erfarna medarbetare som dagligen tillför ett aktivt mervärde för kunderna och företagets multinationella affärsnätverk.

ProSign´s visioner sträcker sig till en renare vardag för framtidens generation och under produktutvecklings-
processerna ställer medarbetarna den gröna konstruktionen i fokus så hjälper företaget våra kunder i Europa att bli världsledande.

"ProSign® will walk with you on the path to a green future"

Som arbetsgivare skapas tillsammans med ProSign´s kunder en attraktiv arbetsplats med stimulerande, spännande grön framtid inom produktutveckling.

För att tillgodose kundens krav, kommer företaget att arbeta med en slimmad organisation och erfarna medarbetare. Eftersom kunskap är kärnan i ProSign´s verksamhet kommer funktionella lokaler att vara viktigare än ett guldkantat yttre.

Affärsidé

”ProSign skall vara en kostnadseffektiv partner inom produktutveckling för kunskapsområdena Projektledning & CAD-konstruktion med rätt kompetens för varje uppdrag skapar personalen en unik relation för varje enskild kund, affärsmodellen byggs med flexibilitet och lyhördhet efter kundens behov"

ProSign AB - Ledning i Tiden™