Jobba med oss

Vill du arbeta i en öppen företagskultur där du är en del av helheten, och där utmaningar inom produktutveckling och projektledning blir en naturlig del av vardagen?

Som anställd i ett mindre konsultbolag blir du en viktig kugge och din röst blir hörd. Hos oss är du inte bara ett anställningsnummer utan tilltalas med namn.
Har din röst tystnat eller känner du av begränsningar inom kompetensutveckling?

”Ty kunskap är en färskvara”


Följande tjänster finns för omgående tillsättning

Intresseanmälan

 

Tjänstebeskrivningar

linje_tjanster

AutoCad konstruktör ref.nr. PS-010-2018

Vi söker en AutoCad konstruktör med minst 2 års dokumenterad erfarenhet inom konstruktion samt är effektiv i konstruktionssystemet. Uppdragets omfattning är att se till att ritningar, P&ID och layouter är av högsta kvalitet och uppfyller kundens krav. Interaktion med systemingenjörer för att säkerställa snabb leverans av ritningar, P&ID och layouter.Gemensamt ansvar för att uppnå projektets mål när det gäller ritningar och kvalitet.

Som person för att passsa hos vår kund är du initiativrik, öppen och ansvarstagande, processorienterad och van att ta stöd i definierade rutiner samt har ett affärsmässigt förhållningssätt. Du är en duktig på att kommunicera med olika kulturer. Du har minst kandidatexamen med teknisk inriktning.

Tjänsten förutsätter att du behärskar Svenska och Engelska flytande i tal och skrift. Förståelse av Norska är meriterande. För detta uppdraget förutsätter vi att du kan veckopendla.

Svar till: recruiting@prosign.se

 

linje_tjanster

Mekanikkonstruktör ref.nr. PS-011-2018

Vi söker en mekanikkonstruktör med dokumenterad erfarenhet från fordonsbranchen och maskinkonstruktion. Du måste ha minst 3-års dokumenterad erfarenhet som konstruktör och vara effektiv i konstruktionssystemet Catia V5/V6. Du måste ha arbetat i något PDM system t.ex. Team Center.

Som person för att passsa hos vår kund är du initiativrik, öppen och ansvarstagande samt har ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror du är högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning på maskinteknik och mekanisk konstruktion. Du är processorienterad samt van att ta stöd i definierade rutiner.

Tjänsterna förutsätter att du behärskar Svenska och Engelska flytande i tal och skrift. Andra språk är meriterande. Då företaget har uppdrag för både Svenska och Internationella kunder förutsätter vi att du kan dags- och veckopendla.

Svar till: recruiting@prosign.se

 

linje_tjanster

Rör- och anläggningskonstruktör, ref.nr.PS-012-2018
Vi söker en rör- och anläggningskonstruktör. Du har jobbat i minst något år inom processindustri, offshore, kärnkraft eller liknande bransch. Du ska ha erfarenhet från rörkonstruktioner och trycksatta system. Som konstruktör bör du vara effektiv i minst ett av 3D Cad-programen, ProEngineer(Creo), Catia V5/V6, PDMS eller AutoPlant. Du måste ha arbetat i något PDM system t.ex. Team Center.

Som person för att passsa hos vår kund är du initiativrik, öppen och ansvarstagande samt har ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror du är högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning på maskinteknik och mekanisk konstruktion. Du är processorienterad samt van att ta stöd i definierade rutiner.

Tjänsten förutsätter att du behärskar Svenska och Engelska flytande i tal och skrift. Andra språk är meriterande. Då företaget har uppdrag för både Svenska och Internationella kunder förutsätter vi att du kan dags- och veckopendla.

Svar till: recruiting@prosign.se

 

linje_tjanster

Projektledare, PL, ref.nr.PS-013-2018
Vi söker ett antal erfarna Projektledare för kunduppdrag. Du måste ha minst 10-års dokumenterad erfarenhet som Projektledare från större industriprojekt. Du behärskar MS-Officepaketet, med tyngd på Excel och Power Point. Har du erfarenhet ifrån något av de ledande affärssystemen är det ett plus (t.ex. SAP). Din tekniska bakgrund kan vara från fordonsindustrin eller mekaniskindustri. Du bör ha lägst högskoleingenjörsexamen eller motsvarande.

Din kommunikationsförmåga är mångfasetterad då kunden arbetar på en internationell marknad med flera olika kulturer under en dag. Du måste vara ansvarstagande, drivande, utåtriktad, lätt att entusiasmera och leda grupper. Du har förmågan att förstå omgivningens behov. Vi tror att du är mellan 35 och 45 år.

Tjänsterna förutsätter att du behärskar Svenska och Engelska flytande i tal och skrift. Andra språk är meriterande. Våra kunder finns med geografisk spridning varvid man måste kunna, vilja spendera utvecklande tid ute hos kund. Om du inte redan är certifierad enligt IPMA eller PMI står företaget för certifieringsavgiften - du satsar intensiv egentid.

Svar till: recruiting@prosign.se

 

linje_tjanster

Intresseanmälan Säljande Konsultchef
Vi söker om rätt person finnes en Konsultchef till ProSign. Några av dina arbetsuppgifter (urval):
- Utveckla affärer och skapa goda relationer med såväl befintliga som nya kunder.
- Leda, engagera och utveckla företagets tillväxt mot gemensamt uppsatta mål.
- Resultatansvar, vilket inkluderar budgetarbete och ekonomisk uppföljning.
- Rekrytering och kompetensutveckling.
- Utföra relationsbyggande aktiviteter med kunder, företagspartners samt marknadsbearbetning.

Om du är intresserad av att bli kontaktad är du välkommen att maila din CV. För frågor kontakta Fredrik Nicklasson, 031-222 173

Svar till: recruiting@prosign.se

 

Intresseanmälan Produkt/Projektplanering
Vi söker regelbundet duktiga personer inom projektplanering till olika kunduppdrag. Om du är intresserad av att bli kontaktad är du välkommen att maila din CV. För frågor kontakta Fredrik Nicklasson, 031-222 173

ett typiskt planeringsuppdrag:
- Framtagande av detaljerade "Level 3" tidplaner, logiskt länkade med resursladdning.
- Revidering av tidplaner.
- Rapportering av "progress" baserad på "earned value".
- Framtagande av detaljerade "Level 4" tidplaner med logik samt rapportering av "progress" i byggfaser.
- Avvikelseanalys, förslag till korrigerande åtgärder samt rapportera prognoser på tidplaner.

Vanligen krävs det att du kan officepaketet och behärskar minst ett av planeringsverktygen Primavera Project Planner eller MSProject.

Svar till: recruiting@prosign.se

 

Intresseanmälan Resident Engineer EL
Vi söker regelbundet personer inom 'Resident Engineer-EL' till olika kunduppdrag. Om du är intresserad av att bli kontaktad är du välkommen att maila din CV. För frågor kontakta Fredrik Nicklasson, 031-222 173

Svar till: recruiting@prosign.se

 

Intresseanmälan Offshore Konstruktörer(anläggning)
Vi söker regelbundet Konstruktörer med inriktning anläggning (industri, offshore) till olika uppdragsgivare. Om du är intresserad av att bli kontaktad är du välkommen att maila din CV. För frågor kontakta Fredrik Nicklasson, 031-222 173

Svar till: recruiting@prosign.se